Superspelers

SPEEL UNMASK
EN WORD EEN HELD IN DE STRIJD TEGEN LYMFEKLIERKANKER

Elke speler van UNMASK is een superheld. Met jouw superkrachten help je onze wetenschappers de ingewikkelde puzzel op te lossen waarmee we het monster lymfeklierkanker kunnen verslaan.

Begin mei 2020 is UNMASK beschikbaar via de Google Playstore, de Appstore en de a.s.r. Vitality app.

Bouw mee aan de game

Om deze superheldengame te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat straks zoveel mogelijk mensen meepuzzelen met onze wetenschappers, hebben we alle superhelden nodig. Op dit moment zijn onze developers hard aan het werk om de game te bouwen. Jij kunt hen met jouw superkrachten helpen om UNMASK te realiseren.

We snappen dat je niet kunt wachten om te beginnen.
Gelukkig zijn er nu al mogelijkheden om je krachten in te zetten en UNMASK mede mogelijk te maken!

1. Denk en creëer mee

Wil jij het spel als eerste ervaren en je mening delen? Heb je tips hoe we nog meer spelers kunnen bereiken? Of heb je andere goede ideeën voor UNMASK?
Praat mee met alle andere UNMASK Superfans! In deze besloten facebookgroep komen alle superhelden samen om van UNMASK een echte supergame te maken.

2. Kom in beweging tegen lymfeklierkanker

Word topfit en zet je verdiende Vitality Punten in voor de UNMASK superheldengame via de a.s.r. Vitality app. Zo help je mee om het spel te bouwen en strijd je mee in het gevecht tegen lymfeklierkanker.

Schaats en fiets op 15 maart 2020 mee tijdens de Superhero edition van Lymph&Co’s De Hollandse 100 en steun baanbrekend onderzoek naar lymfeklierkanker.

Doneren kan ook!
Steun het Games for Health UNMASK team of een van de andere deelnemende teams met een donatie.

3. Creëer je eigen superheld

Word supersponsor: creëer voor jouw bedrijf een eigen superheld en vecht mee in de strijd tegen lymfeklierkanker. Met zijn unieke superkrachten helpt deze held je om jouw verhaal te vertellen, binnen en buiten de game. Zo kun je nu al aan al je supervrienden laten weten dat jij onze missie steunt en ben je straks een held in de game!

Volg alle superhelden op weg naar de lancering van UNMASK