Word een superheld!

HELP MEE LYMFEKLIERKANKER TE VERSLAAN
WORD EEN SUPERHELD

Om het vaccin tegen lymfeklierkanker te ontdekken, moeten onze wetenschappers een ingewikkelde puzzel ontrafelen. Die bestaat soms wel uit miljarden stukjes.

Intussen tikt de tijd onverbiddelijk door…

Als alle superhelden hun superkrachten bundelen, kunnen we dit meedogenloze monster verslaan. Samen lossen we de ingewikkelde puzzel op zodat de genezing van deze ziekte sneller gevonden wordt.

Met jouw superkrachten kun je op je eigen manier meehelpen om sneller een nieuwe therapie voor lymfeklierkanker te vinden. Puzzel mee als superspeler of word supersponsor en help mee om UNMASK financieel mogelijk te maken.

Superheroes unite to unmask lymphoma

Iedereen die bijdraagt aan UNMASK is een superheld. Zo zijn onderzoekers superhelden omdat het hun missie is om patiƫnten met lymfeklierkanker te genezen. De spelers van UNMASK zijn superhelden omdat ze het onderzoek helpen versnellen. Bedrijven zijn superhelden omdat ze deze game financieel mogelijk maken. En natuurlijk zijn ook onze supersupporters superhelden omdat ze aan hun fans laten zien dat er een game is die niet alleen leuk is, maar ook nog eens bijdraagt aan het bestrijden van deze vreselijke ziekte.

Supersponsors

Deze superhelden maken UNMASK financieel mogelijk.

EIFFEL

Levi9

a.s.r.

Supersupporters

We hebben superveel superfans nodig om samen lymfeklierkanker te verslaan.
Coming soon: de superhelden die ons hierbij helpen!

Coming soon

Coming soon

Coming soon

Volg alle superhelden op weg naar de lancering van UNMASK